20 Temmuz 2014 Pazar

” KIYÂMETE YAKIN MÜSLÜMAN - YAHÛDÎ SAVAŞI”---يا مسلم، يا عبد الله، هذا يهودي خلفي، فتعال فاقتله!


KIYÂMETE YAKIN MÜSLÜKIYÂMETE KIYÂMETE YAKIN MÜSLÜMAN-YAHÛDÎ SAVAŞI
يا مسلم، يا عبد الله، هذا يهودي خلفي، فتعال فاقتله!
Kروي الشيخان عن أبي هريرة أن النبي -صلى الله عليه وسلم- قال: "لا تقوم السروي الشيخان عن أبي هريرة أن النبي -صلى الله عليه وسلم- قال: "لا تقوم الساعة حتى تقاتلوا اليهود، حتى يقول الحجر وراءه اليهودي: يا مسلم هذا يهودي ورائي فاقتله" (ذكره في: صحيح الجامع الصغير برقم -7414).، وفي رواية لمسلم:
 "لا تقوم الساعة حتى يقاتل المسلمون اليهود، فيقتلهم المسلمون حتى يختبئ اليهودي من وراء الحجر والشجر، فيقول الحجر أو الشجر: يا مسلم، يا عبد الله، هذا يهودي خلفي، فتعال فاقتله. . إلا الغرقد، فإنه من شجر اليهود"

(ذكره في: صحيح الجامع الصغير أيضًا -7427).، ورواه الشيخان من حديث ابن عمر بلفظ: "تقاتلون اليهود، فتسلطون عليهم، حتى يختبئ أحدهم وراء الحجر، فيقول الحجر: يا عبد الله، هذا يهودي ورائي فاقتله" (ذكره في صحيح الجامع الصغير -2977).

Müslim’in Sahîhinde çok enteresan bir Hadîs-i Şerîf geçmektedir. Efendimiz (sallellâh-ü ‘aleyh-i ve sellem) bu Hadîs-i Şerîf’te:

“Müslümanlar Yahûdîler’le savaşmadıkça kıyâmet kopmayacak, sonra Yahûdîler taş ve ağaç arkasına saklanmaya mecbûr kalacak kadar âciz ve yenik duruma düşecekler. Her ağaç ve taş; arkasında saklanan Yahûdî’yi, ‘Ey Müslim! Ey Allâh’ın kulu! Burada Yahûdî bir kimse var, gel ve onu öldür!’ diyecektir. Ancak “ĞARGAD” ağacı müstesnâ” buyurmuştur.

Kütüb-i Sitte, 14/312; (Buharî, Cihâd 94, Menâkıb 25; Müslim, Fiten: 79, 82, No: 2921-2922; Tirmizî, Fiten 56, (2237).

"KIYÂMETE YAKIN MÜSLÜMAN - YAHÛDÎ SAVAŞI"

Bu Hadîs-i Şerîf kıyâmete yakın ortaya çıkacak olan Müslüman - Yahûdî savaşını haber veriyor ve Müslümanların zaferiyle neticeleneceğini müjdeliyor. Şâyet bu savaşta bir Yahûdî, müslümanların silâhından canını kurtarıp bir taşın veya ağacın arkasına saklanacak olsa, o taş, o ağaç dile gelip konuşacak ve Yahûdî’yi kovalayan mücâhide, “aradığı kişinin kendi arkasına saklandığını” haber verecektir. Siyonist Yahûdî’lerin haddi iyice aşan zulmüne şâhid olan ağaçların ve taşların bile, deyim yerindeyse canına öyle bir tak edecek ki, sabırları taşacak ve ihbarda bulunmak üzere dile gelecekler. Demek ki o zamana kadar Yahudi - müslüman mücadelesi devam edip gidecek. Ve bu gün Siyonist Yahudilere karşı aciz ve çaresiz bir durum arz eden Müslümanlar, gün gelecek tüm bu yapılanların intikâmını alacak. Ama Müslümanlar da Hadîs-i Şerif’te geçen taş ve ağaçların kendisine sesleneceği “Müslüman” ve “Allah’ın kulu” vasıflarına tam sâhîb olmaları lâzımdır.
 
Bundan yıllar önce gazeteciler İsrail Devleti’nin o günkü başbakanı Şimon Perez’e “Kur’an-ı Kerim ve Hadîs-i Şerîfler sizin devletinizin yıkılacağından haber veriyor” dediklerinde, Perez: “Kur’ân’ın bahsettiği Müslümanlar gelsin, düşünürüz.” cevabını veriyor.
 
Onlar kendileriyle alakalı âyet ve hadisleri gayet iyi bilirler. Meselâ Hadîs-i Şerîf’te “Her ağaç ve taş arkasında saklanan Yahûdîyi haber verecek, ancak ğarkad ağacı müstesnâ” buyruluyor ya, ne gariptir ki Yahûdîlerin İsrâîl de en çok diktikleri ağaç ğargad ağacıdır. Aslında onlar ne Rasûlüllâh’a inanırlar, ne de Hadîs-i Şerîfler’e i’tibâr ederler ama yine de içleri rahat olmadığından tedbîren de olsa yine de bu ağacı dikmekten geri kalmıyorlar.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder