24 Şubat 2020 Pazartesi

ŞUHURU SELASE ÜÇ AYLAR TEBRİK DUASI


ŞUHURU SELASE ÜÇ AYLAR TEBRİK DUASI 1
--- الحمد لله رب العالمين
-رجب-شعيان-رمضان-
Hicri: 1443 – Mîlâdî: 2022

HAMD VE SENÂ; yalnızca âlemlerin Rabbi olan Cenâb-I Zû’l-Celâl ve Tekaddes Hazretlerine mahsûstur.

Allâh’ım! Seni -ulûhiyyet makâmına yakışmayan sıfatlardan- yarattıklarının sayısınca -tenzîh ederek- tesbîh ederim. Allâh’ım! Seni rızânı kazanmak için hoşnûd olacağın sayıda tesbîh ederim. Allâh’ım! Seni ‘Arş-ı ‘Alâ’nın ağırlığınca tesbîh ederim. Allâh’ım! Seni bitip tükenmeyen kelimelerinin sayısınca tesbîh ederim.

ŞUHÛR-U SELÂSEMİZ VE LEYLE-İ REGÂİB’İMİZ MUTLU-KUTLU-MÜBÂREK OLSUN! TEBRÎK EDERİM!

SELAM OLSUN! Ömrümüze 83 küsur yıl mânevî; rahmet, mağfiret, af, âfiyet ve bereketler getiren mübârek mu’azzez Şuhûr-u Selâse (Şehr-i Recebüllâh-Şehr-i Şa’bân-ı Rasûlüllâh-Şehr-i Ramazân-ı Ümmet-i Muhammed Rasûlüllâh) … HOŞ GELDİNİZ.  SAFÂLAR GETİRDİNİZ. 

Allâh’ım! Âlem-i İslâm-ı muzaffer kıl. Allâh’ım! Sana, Kur’ân-ı Kerim’e ve Rasûlün Muhammed Mustafâ (s.a.v.)’e itaat eden; Devlet ricâlimizi küffâra karşı, heybetli, azametli, vakarlı ve korkutucu kıl. İslâm’ı bizimle (Türkiye-mizle) dünyâya hâkim kıl. Kıl ki yeryüzünün zulmü sona ersin Allâh’ım!

Ordumuzu, Polisimizi, Güvenlik Güçlerimizi, havada, karada, denizde mansûr-u muzaffer eyle Allâh’ım! Şehîdlerimizin mertebelerini yücelt şehâdetlerini en güzel şekilde kabûl eyle Allâh’ım!

Anne babalarına eşlerine evlatlarına sabr-u cemîl ecr-u cezîl ve metânet ihsân eyle… Yaralı Gâzîlerimize Şâfî’ İsm-i Şerîfin ile şifâlar ihsân eyle Allâh’ım! Anne babalarımızı ve hâssaten tüm Müslüman kardeşlerimizi her türlü dünyâ ve âhiret sıkıntısından ve belâlarından koru. Af âfiyet sağlık ve sıhhat nasîb eyle Allâh’ım!

Âhirete irtihâl edenlerin makamlarını yücelt. Azâbları varsa meccanen Sen kaldır Allâh’ım! Hocalarımıza kendilerinin râzı olacakları makâmları lütfeyle ikrâm eyle ihsân eyle Allâh’ım!

Yâ Rabbî! Hepimizi sev ve sevindir, sevdiklerine de sevdir bizleri. Dünyâ ve âhiret güzelliklerinin tamâmını bizlere ihsân eyle Allâh’ım!

Kendi faydamıza olup ta aklımıza veyâ dilimize gelmeyen her ne duâ etmemiz gerekiyorsa o duâları yaptığımız gibi kabûl et Allâh’ım!

Bizlerin günâhlarından Zât-ı Ecell-i ‘Âlân’a aslâ bir zarâr gelmeyeceği gibi, yaptığımız sevaplardan da Sana aslâ bir fâide dokunamaz. Bizleri ‘KULUM’ nidâsıyla taltîf ederek Cennetten cemâlini temâşâ eylemeyi nasîb eyle Allâh’ım!

Hz. Peygamberimiz (s.a.v.)’i gerçek sûretinde rüyâlarımızda hiç unutmayacağımız bir şekilde görmemizi nasîb eyle Allâh’ım! İsteyen herkese mebrûr HAC İBÂDETLERİ yapabilmeyi nasîb eyle!

Evlatlarımıza ‘an karîbü’z-zamân hayırlı zevç ve zevcelerle izdivaç kurmalarını nasîb eyle Allâh’ım!

Evlat hasreti çekenlere İslâm’a uygun yetişen dindâr namaz kılan İslâm’a Şeri’at-ı Garrâ’ya hakkıyla uyan hayırlı nesiller nasîb eyle Allâh’ım! Hz. Âdem ‘aleyhi’s-selâm’dan zamanımıza kadar yapılan ve kıyâmete kadar da yapılacak olan; makbûl olmuş ve olacak Nebî Peygamber Rasûl Sıddîk Şehîd Evliyâ Mürşîd ve Sâlih Kimseler’in duâlarına bir nebze de olsa bizleri hissedâr eyle Allâh’ım! Peygamberimiz Hz. Rasûlün Muhammed Mustafâ (sallellâh-ü ‘aleyh-i ve sellem)’e sayısız kere salât-ü selâm ediyoruz ulaştır Yâ Rabbî!  

Rasûl-ü Kerîmin Sana nasıl duâ ettiyse aynen öyle yalvarıyoruz kabûl eyle, Hz. Peygamberimiz (sallellâh-ü ‘aleyh-i ve sellem)’in duâlarına bizleri hissedâr eyle Allâh’ım!

Salât-ü selâm tahıyyet-ü ikrâm her türlü ihtirâm O’na, O’nun Âl’i-ne Ashâbı-na Etbâı-na olsun Allâh’ım! Ş.g.

             و الصلاة و السلام على رسولنا محمد و على آله و صحبه اجمعين



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder